Blog

Fatelepítés
Zöld befektetés fatelepítéssel
2017.08.30
A környezetvédelem ma már fontos szerepet játszik az emberek életében. Kezdve a szelektív hulladékgyűjtéssel, a megújuló energiák használatán keresztül a zöld befektetésekig, a környezettudatosság a hétköznapok számos területén jelen van.
Zöld befektetés érthetően
Zöld befektetésről érthetően és röviden
Befektetések egész arzenáljával találkozhatnak azok, akik megtakarított pénzüket kamatoztatni szeretnék. A befektetések egy új formája a zöld befektetés, mely Magyarországon is egyre elterjedtebb.
Y generáció
Az Y generáció tagjai nyitottak a zöld befektetésekre
A Morgan Stanley demográfiai trendekről készített tanulmánya bemutatja, milyen lehetőségek felé kell nyitnia a befektetést kínáló cégeknek. A kutatás középpontjában a sokak által tanulmányozott Y generáció áll.
Nyugdíj befektetések
Nyugdíjcélú befektetési lehetőségek
Mikor nyugdíjcélú befektetésekről beszélünk, sokan először az önkéntes nyugdíjpénztárakra, a nyugdíj előtakarékossági számlákra, illetve a nyugdíjbiztosításokra gondolnak. Azt azonban valószínűleg kevesen tudják, hogy milyen buktatói vannak e három megoldásnak, és milyen alternatív megoldással lehetne őket kiváltani.
Ettől zöld egy befektetés
Zöld befektetés, nem csak zöldeknek
Egyre többször találkozhatunk a zöld befektetés kifejezéssel, de sajnos még kevesen tudják, mit is jelent ez pontosan.
Oxyprogram zöld befektetés
Zöld befektetés az ingatlanbefektetéssel szemben
Mielőtt megtakarított pénzünket befektetnénk, érdemes számításba venni és összehasonlítani az egyes lehetőségeket. E cikkben a kiadási céllal vásárolt ingatlanokat kívánjuk összehasonlítani a zöld befektetésekkel.