Blog

Befektetők
Mi motiválja a zöld befektetőket?
A zöld befektetés iránt érdeklődőket számos tényező motiválja. Vajon miért választják egyre többen ezt a befektetési formát?

Fatelepítés
Zöld befektetés fatelepítéssel
2017.08.30
A környezetvédelem ma már fontos szerepet játszik az emberek életében. Kezdve a szelektív hulladékgyűjtéssel, a megújuló energiák használatán keresztül a zöld befektetésekig, a környezettudatosság a hétköznapok számos területén jelen van.
Zöld befektetés érthetően
Zöld befektetésről érthetően és röviden
Befektetések egész arzenáljával találkozhatnak azok, akik megtakarított pénzüket kamatoztatni szeretnék. A befektetések egy új formája a zöld befektetés, mely Magyarországon is egyre elterjedtebb.
Y generáció
Az Y generáció tagjai nyitottak a zöld befektetésekre
A Morgan Stanley demográfiai trendekről készített tanulmánya bemutatja, milyen lehetőségek felé kell nyitnia a befektetést kínáló cégeknek. A kutatás középpontjában a sokak által tanulmányozott Y generáció áll.
Nyugdíj befektetések
Nyugdíjcélú befektetési lehetőségek
Mikor nyugdíjcélú befektetésekről beszélünk, sokan először az önkéntes nyugdíjpénztárakra, a nyugdíj előtakarékossági számlákra, illetve a nyugdíjbiztosításokra gondolnak. Azt azonban valószínűleg kevesen tudják, hogy milyen buktatói vannak e három megoldásnak, és milyen alternatív megoldással lehetne őket kiváltani.
Ettől zöld egy befektetés
Zöld befektetés, nem csak zöldeknek
Egyre többször találkozhatunk a zöld befektetés kifejezéssel, de sajnos még kevesen tudják, mit is jelent ez pontosan.
További cikkek betöltése ...