Hírek

Teleltetéssel a még erősebb Oxyfákért
2017.05.23
Oxyfa teleltetés

A pincében a visszavágott csemetéknek állandó, 10 Celsius-fokos hőmérsékletet biztosítottunk, szakértőink pedig folyamatosan ellenőrizték a páratartalmat, a földlabdák nedvességét, a csemetéket pedig szükség szerint öntözték. Fontos az alacsony hőmérséklet és a fénytől elzárt hely, hiszen a csemeték így tudnak télen nyugalmi állapotba kerülni. Az Oxyfák következő útja a fóliasátorba vezet, ahol felkészítjük őket az ültetési szezonra. Az így előnevelt és megerősödött csemeték ezután kerülnek az Oxyprogram ültetvényeire, illetve értékesítésre.


Nézzék meg helyszíni videónkat, amelyben szakértőink a teleltetés főbb fázisairól is mesélnek.


Ossza meg Ön is ezt a cikket!

Oxytree Europe Zrt.
Nézzék meg az Oxytree Europe Zrt. videós cégbemutatóját

Az Oxytree öt éve foglalkozik a legjobb minőségű császárfa, az Oxyfa telepítésével és értékesítésével. Többéves szakmai múlttal rendelkező csapatunk jelenleg közel 350 hektár saját Oxyfa-ültetvényen gazdálkodik.

Oxyprogram szakértők
Cégünknél valódi szakértők várják Önöket
2017.05.11

Valószínűleg sok videónkban találkozott már szakértőinkkel, akik között mérnök, erdész és tápanyagutánpótlási szakember is található. Az Oxyfa osztály ezúttal egy különleges videóval készült Önöknek, amelyben szakértőink nemcsak a feladataikról mesélnek, hanem személyes történeket is megosztanak arról, hogyan ismerkedtek meg az Oxyfával és cégünkkel.

Oxyprogram karácsonyi adományozás
Karácsonyi adományozás

Ahogy a mondás is tartja „jobb adni, mint kapni”, kiváltképp ilyenkor, karácsonykor, amikor még inkább oda kell(ene) figyelnünk egymásra. Szerencsére az Oxytree Europe Zrt-nél már hagyománnyá vált, hogy az ünnepek közeledtével segítünk a rászorulókon.

Oxyprogram adomány
Jó ügyért az Oxytree cégcsoporttal

Nálunk már hagyománnyá vált, hogy segítünk a rászorulókon, legyen szó emberekről vagy állatokról.

Gersekarát Oxyfa
Elképesztő Oxyfa növekedés Gersekaráton
2016.09.21

Ildikó 2015 tavaszán ültette el első Oxyfáit, amelyek azóta a szakszerű gondozásnak köszönhetően hatalmasra nőttek.

További hírek betöltése ...