Biztonság

Magyar termék nagydíj
Cégcsoportunk Oxyprogram terméke 2016-ban elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, Magyarország egyik legrangosabb minősítő rendszerének elismerését. A díjat a magas minőség, az innováció és a fogyasztóközpontúság iránt elkötelezett vállalkozások, gyártók és szolgáltatók kapják.
kpmg-tanúsítvány
A KPMG magyarországi tagvállalata, a KPMG Tanácsadó Kft. megvizsgálta az Oxyfa-ültetvények ültetési és nyomonkövetési rendszerét, és megállapította: a kiosztott ültetvényszámok valós és fizikailag ténylegesen létező Oxyfa-ültetvényeken alapulnak, és nem kerültek többszöri kiosztásra.
Biztosítás
Társaságunk az Oxyprogram ültetvényeire a Generali Group magyarországi leányvállalatával, a Generali Biztosító Zrt.-vel kötött biztosítást, amely olyan természeti jelenségek esetében nyújt védelmet, mint pl. szárazság, fagy, tűzvész, szélvihar, hó, jég stb. A biztosító kötelezettséget vállal a veszteségek kártalanítására.
Online nyomon követés
Az Oxyprogramhoz online ügyfélkapu is tartozik, amin keresztül ügyfeleink az auditált ültetvényeik fejlődését nyomon követhetik. Az adatok – a vásárlás időpontja, ültetvény helye, ültetés időpontja, ültetvény azonosítószáma, fákon végrehajtott munkálatok és az ültetvényről készített fotók/videók – folyamatosan frissülnek.

Jelentkezzen ültetvénylátogatásra!

Tekintse meg személyesen ültetvényeinket.
Az ültetvénylátogatás során szakértőink a helyszínen válaszolnak leendő és már meglévő ügyfeleink kérdéseire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nálunk minden ügyfél fontos ügyfél!
Kérdése van? Szeretne még többet megtudni az Oxyprogramról?
Kérdéseivel és észrevételeivel forduljon bátran munkatársainkhoz, akik rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel