Hírek

Nézzék meg az Oxytree Europe Zrt. videós cégbemutatóját
Oxytree Europe Zrt.

Oxyprogramunkat azon ügyfeleink számára hoztuk létre, akik nem rendelkeznek saját földterülettel, ám szívesen ültetnének gyorsan növő Paulowniát. Célunk, hogy az őshonos fák kiirtása helyett fenntartható módon termeljünk és jó minőségű, alternatív faanyaggal lássuk el a piacot.
 

Nézzék meg Gáspár Péter vezérigazgatónk bemutatkozó videóját, amelyben ültetvényeinkről, izgalmas fejlesztésekről, illetve jövőbeli terveinkről is mesél.


Ossza meg Ön is ezt a cikket!

Oxyprogram szakértők
Cégünknél valódi szakértők várják Önöket
2017.05.11

Valószínűleg sok videónkban találkozott már szakértőinkkel, akik között mérnök, erdész és tápanyagutánpótlási szakember is található. Az Oxyfa osztály ezúttal egy különleges videóval készült Önöknek, amelyben szakértőink nemcsak a feladataikról mesélnek, hanem személyes történeket is megosztanak arról, hogyan ismerkedtek meg az Oxyfával és cégünkkel.

Oxyprogram karácsonyi adományozás
Karácsonyi adományozás

Ahogy a mondás is tartja „jobb adni, mint kapni”, kiváltképp ilyenkor, karácsonykor, amikor még inkább oda kell(ene) figyelnünk egymásra. Szerencsére az Oxytree Europe Zrt-nél már hagyománnyá vált, hogy az ünnepek közeledtével segítünk a rászorulókon.

Oxyprogram adomány
Jó ügyért az Oxytree cégcsoporttal

Nálunk már hagyománnyá vált, hogy segítünk a rászorulókon, legyen szó emberekről vagy állatokról.

Gersekarát Oxyfa
Elképesztő Oxyfa növekedés Gersekaráton
2016.09.21

Ildikó 2015 tavaszán ültette el első Oxyfáit, amelyek azóta a szakszerű gondozásnak köszönhetően hatalmasra nőttek.

Oxyprogram Magyar Termék Nagydíj
Magyar Termék Nagydíjat kapott az Oxyprogram

2016-ban 19. alkalommal hirdették ki a Magyar Termék Nagydíj győzteseit. Összesen 60 cég 66 terméke, szolgáltatása vehette át a tanúsított minőség „útlevelét”.

További hírek betöltése ...