Hírek

Immáron több mint 30 ezer Oxyfa csemete cseperedik Vratán
2017.06.21
Vrata Oxyprogram ültetvény

Emlékeznek még előző videónkra, amelyben a vratai ültetvényünkön folyó előkészületi munkákat mutattuk be? Ezúttal is jó hírekkel jöttünk haza Romániából, munkatársaink ugyanis nemrégiben megkezdték az Oxyfák telepítését.

Vratán idén hoztuk létre 50 hektáros ültetvényünket, amelyen közel 30 ezer Oxyfa csemete fog nevelkedni. A helyszínről Constantin Bogdan Popa, cégünk romániai országizgazgatója is bejelentkezett, aki magyar és román szakértőinkkel együtt mutatta be legújabb Oxyprogram ültetvényünket.


Ossza meg Ön is ezt a cikket!

Romániai Oxyfa ültetvény
Hamarosan megkezdjük legújabb, romániai ültetvényeink telepítését is
2017.06.13

Munkatársaink még az ültetési szezon előtt jártak a romániai Vratán, cégünk 50 hektáros Oxyprogram ültetvényén, ahová megérkeztek Magyarországról az átteleltetett Oxyfa-csemeték.

Oxyfa Románia
Megérkezett az első szállítmány Oxyfa-csemete Romániába
2017.05.24

Április elején Romániába is megérkezett az első szállítmány átteleltetett Oxyfa-csemete Magyarországról, amelyet Prodán Levente projektmenedzser vett át.

Oxyfa teleltetés
Teleltetéssel a még erősebb Oxyfákért
2017.05.23

Az első fagyok beköszönte előtt fogtuk készleten lévő Oxyfa csemetéinket és budafoki pincénkbe szállítottuk őket.

Oxytree Europe Zrt.
Nézzék meg az Oxytree Europe Zrt. videós cégbemutatóját

Az Oxytree öt éve foglalkozik a legjobb minőségű császárfa, az Oxyfa telepítésével és értékesítésével. Többéves szakmai múlttal rendelkező csapatunk jelenleg közel 350 hektár saját Oxyfa-ültetvényen gazdálkodik.

Oxyprogram szakértők
Cégünknél valódi szakértők várják Önöket
2017.05.11

Valószínűleg sok videónkban találkozott már szakértőinkkel, akik között mérnök, erdész és tápanyagutánpótlási szakember is található. Az Oxyfa osztály ezúttal egy különleges videóval készült Önöknek, amelyben szakértőink nemcsak a feladataikról mesélnek, hanem személyes történeket is megosztanak arról, hogyan ismerkedtek meg az Oxyfával és cégünkkel.

További hírek betöltése ...