Hírek

Gyümölcsöző együttműködés Romániában
2017.07.03
Együttműködés Vratán - Oxyprogram

Sebestyén Gábor itthon már több ültetést is sikeresen levezényelt, ezúttal pedig Vratán segíti Prodán Levente projektmenedzser és társai munkáját.

 

Vratai ültetvényünkre közel 30 ezer Oxyfa csemetét telepítünk, ezzel a területtel pedig 160 hektárra növeltük ültetvényeink méretét. Videónkban nemcsak azt nézhetik meg, milyen óriási területen ültetünk Oxyfákat, hanem egyben betekintést nyerhetnek magyar és román szakértőink munkájába is. Legújabb összefoglalónkban ezúttal Gábor és Levente állt kameránk elé és mesélt a közös munkáról.


Ossza meg Ön is ezt a cikket!

Vrata Oxyprogram ültetvény
Immáron több mint 30 ezer Oxyfa csemete cseperedik Vratán
2017.06.21

Emlékeznek még előző videónkra, amelyben a vratai ültetvényünkön folyó előkészületi munkákat mutattuk be? Ezúttal is jó hírekkel jöttünk haza Romániából, munkatársaink ugyanis nemrégiben megkezdték az Oxyfák telepítését.

Romániai Oxyfa ültetvény
Hamarosan megkezdjük legújabb, romániai ültetvényeink telepítését is
2017.06.13

Munkatársaink még az ültetési szezon előtt jártak a romániai Vratán, cégünk 50 hektáros Oxyprogram ültetvényén, ahová megérkeztek Magyarországról az átteleltetett Oxyfa-csemeték.

Oxyfa Románia
Megérkezett az első szállítmány Oxyfa-csemete Romániába
2017.05.24

Április elején Romániába is megérkezett az első szállítmány átteleltetett Oxyfa-csemete Magyarországról, amelyet Prodán Levente projektmenedzser vett át.

Oxyfa teleltetés
Teleltetéssel a még erősebb Oxyfákért
2017.05.23

Az első fagyok beköszönte előtt fogtuk készleten lévő Oxyfa csemetéinket és budafoki pincénkbe szállítottuk őket.

Oxytree Europe Zrt.
Nézzék meg az Oxytree Europe Zrt. videós cégbemutatóját

Az Oxytree öt éve foglalkozik a legjobb minőségű császárfa, az Oxyfa telepítésével és értékesítésével. Többéves szakmai múlttal rendelkező csapatunk jelenleg közel 350 hektár saját Oxyfa-ültetvényen gazdálkodik.

További hírek betöltése ...