Különös figyelmet fordítunk ültetvényeinkre
Közösségi Oxyfa ültetvényeink gondozására különös figyelmet fordítunk, és körültekintően választjuk ki a számukra megfelelő területeket. Ültetvényeink megtervezését, létrehozását és gondozását elhivatott munkatársakból álló szakértői csoportunk végzi.
icon
Tanúsítvány
A KPMG magyarországi tagvállalata, a KPMG Tanácsadó Kft. megvizsgálta az Oxyfa-ültetvények ültetési és nyomon követési rendszerét, és megállapította: a kiosztott ültetvényszámok valós és fizikailag ténylegesen létező Oxyfa-ültetvényeken alapulnak, és nem kerültek többszöri kiosztásra.
Biztosítás
Társaságunk az Oxyprogram ültetvényeire biztosítást kötött. A biztosítás olyan természeti jelenségek esetében nyújt védelmet, mint szárazság, fagy, tűzvész, szélvihar, hó és jég stb. A Generali Group magyarországi leányvállalata, a Generali Biztosító Zrt. kötelezettséget vállal a biztosításban foglalt természeti jelenségek okozta veszteségek kártalanítására.
Oxyprogram ültetvények
Az Oxyprogramban létrehozott Oxyfa ültetvények száma, és az Oxyfától zöldellő földterületek mérete hónapról hónapra folyamatosan bővül. Nézd meg az ültetvényeinket bemutató videókat, és ismerd meg az ültetvények megtervezését, kialakítását és gondozását végző szakmai csapatunk elhivatott tagjait is.
thumbnail
Készült
Megosztás
A videó megtekintéséhez kattints a lejátszás gombra